Työkaluja mielen hyvinvointia tukevan työkulttuurin rakentamiseen

ryhma-etusivu

Ihminen ei ole kone, mutta työyhteisöjen huoltamiseen on olemassa työkaluja.

Mielenterveyden työkalupakki tarjoaa digitaalisia työkaluja ja materiaaleja, joiden avulla työyhteisöt voivat rakentaa mielen hyvinvointia tukevaa inhimillistä työkulttuuria. 

Työterveyslaitoksen asiantuntijat auttavat mielenterveyden työkalujen käyttöönotossa monin tavoin. Lue lisää maksuttomasta tuesta.

Tutustu työkalupakkiin

Mikä tekee työpaikasta työyhteisön? Tervetuloa maksuttomaan webinaariin!

On inhimillistä haluta kuulua porukkaan. Tunne joukkoon kuulumisesta työssä tukee myös mielen hyvinvointia. Mutta mitä elementtejä yhteisöllisyyteen liittyy ja miten sitä voisi vahvistaa? 

Inhimillinen työelämä -webinaarisarjan kolmas osa kysyy mikä tekee työpaikasta työyhteisön. Mitä sanoo tutkimus? Millaisessa työyhteisössä voi olla rohkea ja mikä rooli on arvostuksen osoittamisella ja saamisella? Entä mitä silloin, jos selkeää työyhteisöä ei ole?

Tule mukaan torstaina 30.5. klo 8.30–9.30. 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Maksuttomat valmennus- ja vertaisryhmät taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen itsensätyöllistäjille

Mieliala-ohjelma-2024

 

Katso tulevat ryhmät ja ilmoittaudu avoinna oleviin

Autamme alkuun monin tavoin

Työterveyslaitoksen asiantuntijat auttavat mielenterveyden työkalujen käyttöönotossa. Tilaa maksuton esittely, sparraus tai työpaja.

Tutustu palveluihin

Mitä on inhimillinen työ?

Miten työpaikoilla voidaan rakentaa inhimillistä työkulttuuria ja ottaa entistä paremmin huomioon mielenterveyttä vahvistavat tekijät?

Lue artikkeli
Katso kaikki