Käyttötarkoitus Verkkomateriaali antaa tietoa ja näkökulmia liikunnan ja liikkumisen edistämiseen osana työkyvyn ja työhyvinvoinnin tukemista ja osana työterveysyhteistyötä. Koulutus kehittää motivaation ja käyttäytymisen muutoksen tukemisen taitoja.

Kenelle HR, johtajat ja esihenkilöt, työpaikan työturvallisuus- ja työhyvinvointitoimijat sekä työterveyshuolto

Kesto Verkkomateriaali noin 3–4 tuntia tai tarpeen mukaan, motivaation ja käyttäytymisen muutoksen tukemisen koulutus 2 päivää


Liike ja mieli -verkkomateriaali

  • auttaa tuomaan liikunnan ja liikkumisen edistämisen osaksi työpaikan arkea ja työkykyjohtamista.
  • kertoo liikunnan yhteyksistä terveyteen ja työkykyyn.
  • tarjoaa ideoita ja näkökulmia työpaikkojen liikuntaan ja liikkumiseen liittyvään yhteistyöhön työterveyshuollon tai muiden toimijoiden kanssa.
  • sisältää tietoa ja käytännön harjoituksia motivaation ja käyttäytymisen muutoksen tukemiseksi.

Siirry Liike ja mieli -verkkomateriaaliin

Motivaation ja käyttäytymisen muutoksen tuki -koulutus

Koulutuksessa perehdytään arvo- ja hyväksyntäpohjaisen lähestymistapaan ja tutkimusnäyttöön pohjautuvaan psykologisen joustavuuden malliin. Koulutus vahvistaa ammattilaisen osaamista tukea asiakkaan motivaatiota ja käyttäytymisen pysyvää muutosta erityisesti fyysisesti aktiivisemman elämäntavan näkökulmasta.

Kaksipäiväinen maksuton koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työterveyshuollon ammattihenkilöille ja asiantuntijoille sekä työpaikkojen työkyvyn kehittämisen asiantuntijoille.

8.-9.12.2022 järjestettävään koulutukseen ilmoittaudutaan Työterveyslaitoksen koulutussivujen kautta. 

Ilmoittaudu koulutukseen

Videolla Meyer Turun telakan työterveyshuollon työntekijät kertovat arvo- ja hyväksyntäpohjaisten menetelmien käytöstä osana työtään.

 

Lue Liike ja mieli -verkkomateriaalista lisää aiheesta ja opi käytännön harjoituksia