Toimintamalli mielenterveyttä tukevaan työterveysyhteistyöhön julkaistiin loppuvuodesta 2022. Mallin avulla työpaikan ja työterveyshuollon toimijat voivat kehittää yhteistyötään mielenterveyttä tukevaksi ja ongelmia ennaltaehkäiseväksi. Nyt etsimme pienten työpaikkojen toimijoita mukaan toimintamallin kehittämistyöhön.

UUTINEN 17.1.2024

Mielenterveyden työkalupakkiin kuuluva toimintamalli mielenterveyttä tukevaan työterveysyhteistyöhön rakennettiin yhdessä yli 20 työpaikka-työterveyshuoltoparin kanssa. Malli ohjaa erityisesti työyhteisötason näkökulmiin, ennakointiin ja voimavarojen vahvistamiseen yhteistyössä.

Tule mukaan kehittämistyöhön – osallistu työpajoihin

Etsimme pienten työpaikkojen toimijoita arvioimaan ja jatkokehittämään mallia. Kaipaamme kokemuksia mallista ja sen herättämistä ajatuksista sekä siitä, miten se parhaiten hyödyttäisi myös pieniä työpaikkoja.

Osallistumalla työpajoihin pääset tutustumaan toimintamalliin, ja saat työkaluja ja esimerkkejä mielenterveyden tukemisesta työssä.

Valtakunnalliset työpajat järjestetään Teams-yhteydellä, ja ne toteutetaan yhteistyössä Työterveyslaitoksen, MIELI ry:n ja Nordic Healthcare Groupin kanssa.

Ensimmäinen työpaja järjestetään torstaina 15.2.2024 klo 10–12 (Teams).

Ilmoittaudu mukaan

Toinen työpaja tullaan järjestämään myöhemmin keväällä. Tervetuloa mukaan edistämään mielenterveyttä tukevaa työelämää!

Lisätiedot