jason-goodman-0K7GgiA8lVE-unsplash-2

Rakennetaan yhdessä tulevaisuuden johtamista ja työelämää

TYÖ2030-ohjelman alla toimivat verkostot ja kumppanuudet tuovat yhteen
 suomalaisen työelämän toimijat ja vaikuttajat, jotka haluavat olla mukana luomassa maailman parasta työelämää. 
 
Johtajuusverkoston tavoitteena on rakentaa tulevaisuuden johtamista: edistää johtamista, joka kantaa tulevaisuudessa, uudistaa työelämää ja luo puitteet oppimiselle ja osaamisen kehittämiselle. Verkoston tarkoituksena on jakaa  kokemuksia johtamisesta sekä ideoida suomalaisen työelämään työkaluja, jotka mahdollistavat jatkuvan positiivisen kehityksen. 
 
Verkosto kokoaa yhteen johtamisuteliaat, jotka haluavat omalla panoksellaan olla rakentamassa Suomeen tulevaisuuden johtajuutta. Verkosto pyrkii luomaan vuorovaikutusta, keskustelua ja ymmärrystä eri sukupolvien välille, jolloin työelämässä pidempään olleiden kokemukset ja onnistumiset yhdistyvät nuorempien, työelämään tuorein silmin katsovien osaamiseen, näkemyksiin ja innovointiin. 
 

Johtajuusverkostoon pääset osallistumaan LinkedInissä. LinkedInin Johtajuuden kehittämisverkosto tarjoaa paikan kaikille johtamisuteliaille vuorovaikutusalustan, missä voi kysyä neuvoa sekä jakaa omia ajatuksia ja uusia ideoita. Lisäksi keväällä 2022 toteutettavissa johtajuusfoorumeissa osallistujat pääsevät keskustelemaan muiden johtamisuteliaiden kanssa ja löytämään sitä kautta uusia oivalluksia omaan työhön ja arkeen. Foorumit tarjoavat alustan oman organisaation johtamisen kehitykselle alan johtavien asiantuntijoiden ja johtajien avoimien ja rehellisten muutosesimerkkien kautta.

Millaista johtajuutta luovuus tarvitsee menestyäkseen? Voiko digitalisaatio tarjota apua johtamiseen, entä monimuotoisuus? Katso johtajuusfoorumien tallenteet täältä.

Millaista johtajuutta tarvitsemme tulevaisuudessa?

Johtajuus on työelämän kehittämisen ytimessä. Emme voi tehdä päätöksiä työelämän tulevaisuuteen liittyen, jos emme tiedä mitä nuoret – tulevaisuuden johtajat – ajattelevat työelämästä ja huomisen johtajuudesta.

Johtajuusverko edistää yhdessä nuorten kanssa hyvinvointia lisäävää johtajuutta, joka tukee ihmisiä työn murroksessa ja siihen liittyvissä uudistamistarpeissa. Nuoria kutsutaan mukaan rakentamaan tulevaisuuden työelämään eri kanavien kautta sekä tekemällä yhteistyötä oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa. 

Tutustu tarkemmin johtajuusverkoston julkaisuihin:

TUTUSTU JOHTAJUUSVERKOSTON  AJANKOHTAISIIN UUTISIIN JA BLOGEIHIN