MicrosoftTeams-image (7)

 

Pk-yritysten arjen menestys riippuu uudistumis-kyvystä.

Ota keinoksi vertaisoppimisen verkosto!

Kaikille yrityksille osaamisen vahvistaminen on elinehto, jonka avulla luodaan päivittäistä arvoa asiakkaille ja tuotetaan arvoa omalle yritykselle. Kyseessä on strateginen valinta ja liiketoiminnallinen investointi. Oletpa pk-yrityksen johdon edustaja, vetovastuullinen asiantuntija, yksinyrittäjä tai työnantajayrittäjä - tätä asiaa kannattaa miettiä!

Osaamisen merkitys kasvaa ja voimistuu osaajapulan ja työelämämurroksen myötä. Paljon hankkeita on käynnistetty niin osaajapulan lievittämiseksi kuin myös työelämässä toimivien osaamisen kehittämiseksi. Yksi näkökulma on puuttunut tähän asti: pk-yritysten osaamisen vahvistaminen yrittäjälähtöisesti. Vertaisoppiminen on tapa oppia, hyödyntää kokemusosaamista sekä luoda alalle tai alueelle jotain uutta yhdessä.

Uuden oppimisen lisäksi on tärkeää oppia tunnistamaan jo olemassa olevaa osaamista ja sen vielä parempaa ja monipuolisempaa hyödyntämistä. Tästä käsikirjasta voit tutustua menetelmään, jolla hiljainen kokemustieto eri oppimisen tavoista saadaan näkyviin.

Lataa tästä itsellesi työkirja oppimisverkoston rakentamiseen:

TYÖKIRJA: Pk-yritysten vertaisoppimisverkostot

 


Lisätietoja

Laura Sarparanta
Työelämän kehittämiskonsultti
TYÖ2030
laura.sarparanta@ttl.fi
050 583 9973