Tutustu Huomisen johtajuuden sisältöihin

Millaista on tulevaisuuden johtajuus?

Aloita keskustelu joko yksin tai yhdessä tiimin kanssa, mitä huomisen johtajuus tarkoittaa. Tavoitteena on edistää keskustelua työpaikoilla huomisen johtajuudesta. 

Lataa Johtajuuden starttipaketti

TYO2030-teesit1

Millaista johtajuutta nuoret tulevaisuuden työelämältä toivovat?

Huomisen johtajuus vaatii meiltä päivittäisiä tekoja jo tänään. Johtajuuden anatomia kokoaa ominaisuudet, joita nuoret odottavat johtajuudelta. Hahmo kuvaa johtajuuden anatomiaa ja sen tavoitteena on tuoda näkyväksi hyviä ja konkreettisia johtajuustekoja. Tutustu lisää.

6000x6000 (1)

Johtajuuden kehittämisverkosto

Johtajuusverkoston tavoitteena on rakentaa tulevaisuuden johtamista: edistää johtamista, joka kantaa tulevaisuudessa, uudistaa työelämää ja luo puitteet oppimiselle ja osaamisen kehittämiselle. Verkosto kokoaa yhteen johtamisuteliaat, jotka haluavat omalla panoksellaan olla rakentamassa Suomeen tulevaisuuden johtajuutta.

Tule mukaan Johtajuuden kehittämisverkostoon!

Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelu

Liity tulevaisuuden johtajien eturiviin: haemme yhdessä Hanken & SSE, EY ja TYÖ2030-ohjelman kanssa 100 000 johtamisuteliasta uudistamaan suomalaista johtamista.

Kolmen vuoropuhelun sarjassa organisaatiot, yritykset ja päättäjät etsivät konkretiaa siihen, miten voimme uudistaa johtamista niin, että se rakentaa ja tukee erilaisten ihmisten välistä yhteistyötä. Keskustelu aloitetaan johtajuuden aamukahveilla 16.5.2024 kello 9–11 Hankenin juhlasalissa. Tule mukaan!