TYÖ2030 tiedottaa tiistaina 31. toukokuuta 2021.


Viisi Lapin alueen yritystä saa avukseen työelämävalmentajan kesällä 2021. Valmentaja vie yrityksiin digi- ja etätyöskentelyn hyviä oppeja ja käytänteitä. Kokeilulla tähdätään työyhteisöjen työhyvinvoinnin kehittymiseen. Kokeilu käynnistyy yhteisellä starttitilaisuudella 15.6.2021.

Startin jälkeen työelämävalmentaja jalkautuu etänä työyhteisöihin. Työelämävalmentajapalvelua kehittää ja toteuttaa yhteistyössä Lapin ELY-keskuksen Työhyvinvointia digiajassa – Lapin aluepilotin kanssa Valmennustrio Oy.

Valmennustrio Oy toimii valtakunnallisesti kolmelta eri paikkakunnalta: Oulusta, Helsingistä ja Vaasasta. Yritys keskittyy toiminnassaan työyhteisöjen johtamisen, tiimityöskentelyn ja työyhteisötaitojen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Päämääränä on työhyvinvointi.

Lapin aluepilotissa on viisi yritystä ja työyhteisöä mukana erilaisista taustoista. Valmentaja tukee aluepilotissa työnantajia ja -tekijöitä etätyömallin toteuttamisessa, etätyöhön liittyvissä kysymyksissä sekä työhyvinvoinnin ylläpitämisessä etätyössä. Käytännön kysymykset liittyvät mm. digivälineisiin, etäprosessien johtamiseen ja etätyön pelisääntöihin.

Työelämävalmentajapalvelu toteutetaan osana Lapin ELY-keskuksen Työhyvinvointia digiajassa -hanketta, jonka rahoittaa Työterveyslaitos.

Lue lisää Lapin ELY-keskuksen hankkeesta tästä.

Lisätietoja

Projektipäällikkö Olli Lehtoniemi
Lapin ELY-keskus
puh. 0295 037 042
olli.lehtoniemi@ely-keskus.fi