TYÖ2030 tiedottaa torstaina 12.1.2023


 

JCI_Finland-TYO2030_logot2022_V2

TYÖ2030 ja Suomen Nuorkauppakamarit toivottavat sinut tervetulleeksi  yhteisöohjautuvuuden johtajuusfoorumiin 15.3.2023!

Johtajuustutkimusten* mukaan nuoret kaipaavat työelämältä enemmän inhimillisiä arvoja eivätkä ne ole enää vain johtajan vastuulla. Esimerkiksi työpaikan hyvinvointi nähdään olevan niin esihenkilön kuin alaisten vastuulla. Miltä tämä näyttää työyhteisöissä nyt? Millaisilla keinoilla voimme parantaa työyhteisön empatiakykyä ja luoda yhteisöohjautuvuuteen perustuvaa kulttuuria?

Tervetuloa TYÖ2030 ja Suomen Nuorkauppakamareiden toteuttamaan johtajuusfoorumiin keskustelemaan yhdessä muiden johtamisuteliaiden kanssa johtajuudesta joukkuelajina ja sen vaativasta empatiasta 15.3.2023 kello 15-17:15.

Ilmoittaudu foorumiin täältä

Foorumissa käsitellään konkreettisesti mm. edellisten vuosien Vuoden nuori johtaja -kilpailun palkittujen kanssa häviääkö johtajat yhteisöohjautuvuuden kulttuurissa sekä millaisia taitoja uudet johtamisen mallit vaativat meiltä kaikilta. Foorumissa myös keskustellaan yhteisöohjautuvuuden vaatimasta empatiasta ja sen kehittämisestä.

Foorumi toteutetaan virtuaalisesti ja se on kaikille avoin sekä maksuton. Tarkempi ohjelma sekä puhujat julkaistaan pian. 

*perustuu Nuoret ja johtajuus -tutkimuksen sekä Johtajuusbarometrin vastauksiin.

Lisätietoja

Christa-Jemina Korhonen
Viestinnän asiantuntija
TYÖ2030
christa-jemina.korhonen@ttl.fi