TYÖ2030 kutsuu torstaina 29.9.2022


MicrosoftTeams-image (45)

Mitä työn muutoksesta pitäisi ajatella?

Eväitä ajatteluun -luentosarja tarjoaa sinulle tutkittua tietoa ja poikkitieteellisiä näkökulmia, työkaluja omaan ajatteluusi ja työsi arkeen.

Ajattelu ja oppiminen ovat tärkeä osa tämän päivän työtä ja nyt tarjolla on hieno mahdollisuus yhteiseen ajatteluun työn ja työelämän tulevaisuuden äärellä. Aalto yliopiston Future of Work, Työelämän tutkimusyhdistys ry ja TYÖ2030-ohjelma kutsuvat sinut avoimiin työelämää käsitteleviin luennoille fyysisesti Otaniemen kampukselle joka toinen viikko marras- ja joulukuun ajan kello 9:30-11:00. Luentosarja jatkuu aina helmikuuhun asti.

Luentosarjassa Suomen ykkösrivin työelämän tutkijat esittelevät tutkimushavaintojaan työn ja työelämän muutoksesta. Luennot ovat tarkoitettu kaikille, jotka miettivät omassa työssään sitä, miltä oman työn ja laajemminkin työn muutos ja siihen liittyvät mahdollisuudet näyttävät ja miten niitä kannattaisi mahdollisimman kestävästi lähestyä.

Luennot tapahtuvat fyysisesti Otaniemessä eikä niitä streamata. Luennot ovat kuitenkin osa podcast-sarjaa, joka ilmestyy alkuvuodesta 2023. Luennoille ilmoittautuneille lähetään sähköpostilla linkki podcastiin julkaisuun.

Vuoden 2022 luentojen aikataulu:
  • 10.11. klo 9:30 Niina Nurmi, Aalto-yliopisto: Hybridityö
  • 24.11. klo 9:30 Markku Sippola, Helsingin yliopisto: Työmarkkinoiden rakennemuutos
  • 14.12. klo 9:30 Janne Tienari, Hanken: Erilaisuuksien johtaminen
Vuoden 2023 luentojen aikataulu:

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tarkemmat ohjeet ja aikataulut välitetään kaikille ilmoitteutuneille lokakuun aikana.