Kutsu 11.3.2024


Johtajuuden TVP logo_vaaka 1920x1080

Kuva: Canva AI

Hanken & SSE, EY ja TYÖ2030-ohjelma etsivät kunnianhimoisia organisaatioita sekä niiden nykyisiä ja tulevia johtajia, esihenkilöitä ja henkilöstöä, jotka ovat valmiita astumaan rohkeasti johtamisen eturiviin. Tavoitteena on antaa työkaluja ja oppeja sekä luoda 100 000 tulevaisuuden työelämän tarpeisiin vastaavaa johtajaa. Yhdessä luomme pohjaa uudenlaiselle johtamiselle, joka ei ainoastaan vastaa tämän päivän haasteisiin, vaan myös määrittelee, mitä tulevaisuuden työelämä voi olla.

Mikä on Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelu?

Kolmen vuoropuhelun sarjassa organisaatiot, yritykset ja päättäjät etsivät konkretiaa siihen, miten voimme uudistaa johtamista niin, että se rakentaa ja tukee erilaisten ihmisten välistä yhteistyötä. Vuoropuhelun tavoitteena on tunnistaa monimuotoisemman johtamisen uusia osaamistarpeita sekä sitä, missä ja miten näitä taitoja voi oppia. Vuoropuhelusta syntyvät uudet ratkaisut ovat työpaikkojen hyödynnettävissä syksyn aikana. 

Keskustelu aloitetaan yhteisellä avoimilla johtajuuden aamukahveilla 16.5.2024 kello 9–11 Hankenin juhlasalissa. Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskustelua huomisen johtajuudesta. Tämä on myös oiva tilaisuus muiden johtamisuteliaiden kanssa verkostoitumiselle. Tilaisuuteen ei valitettavasti ole tarjolla etäyhteyttä.

Miksi sinun pitäisi olla mukana?

  • Vaikuta tulevaisuuteen: Ole etujoukoissa mukana muovaamassa tulevaisuuden johtamisen suuntaviivoja ja vaikuta siihen, miten johtaminen voi tukea positiivista muutosta yhteiskunnassamme sekä varmistaa Suomen talouden kestävän kasvun.
  • Verkostoidu: Luo yhteyksiä muiden eteenpäin suuntaavien organisaatioiden kanssa ja jaa oivalluksia.
  • Opi ja kehity: Saat käyttöösi viimeisimmät johtamisen tutkimukset, työkalut ja parhaat käytännöt. Pääset rakentamaan organisaatiosi osaamista ja kyvykkyyttä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.
  • Lisää sukupolvien välistä ymmärrystä johtamisesta: Edistä ymmärrystä ja keskustelua eri sukupolvien välillä.

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu aamukahveille 16.5. tästä niin kauan kuin paikkoja riittää.

Syksyn vuoropuheluihin ilmoittautuminen aukeaa avaustilaisuuden jälkeen. Lue tiedote uutisesta täältä.

Liity mukaan Johtajuuden kehittämisverkostoon LinkedInissä

Kokoamme paremmasta johtajuudesta kiinnostuneiden organisaatioiden ja osaajien verkoston LinkedIniin. Johtajuuden kehittämisverkoston tavoitteena on edistää työelämää uudistavaa johtamista, joka luo kestävät puitteet oppimiselle ja osaamisen kehittämiselle. Verkosto tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja ajatuksia, innovoida yhdessä ja ideoida uusia työkaluja suomalaiseen työelämään. Liity mukaan yhteisöömme luomaan myönteistä muutosta.