TYÖ2030 tiedottaa maanantaina 17.1.2022


Tervetuloa johtajuusverkoston lounaswebinaariin yhdessä filosofi Esa Saarinen kanssa keskustelemaan työelämästä, inhimillisyydestä ja johtajuudesta.

Työelämä on murroksessa. Poikkeusajan, taloudellisten paineiden ja digitaalisten kehitysloikkien myötä työelämään kaivataan lisää inhimillisyyden ulottuvuuksia ja arvoja. Matkaamme kohti työelämää, missä korostuvat entistä enemmän ihmisten vuorovaikutustaidot, luovuus ja itsenäinen päätöksenteko. Kuinka tätä uutta työelämää johdetaan ja millaista osaamista johtajat tarvitsevat inhimillisemmässä työelämässä? Filosofi Esa Saarinen auttaa meidät ajattelun matkalle, kuinka työelämää yhdessä rakennetaan ja johdetaan uudessa hybridimaailmassa.

”Se, että saan olla omana itsenäni tässä arkisessa tilanteessa on valtavan tärkeä tekijä siinä, että voi omaehtoisesti lähteä itseohjautuvana ylöspäin kurottautumiseen” 

Tule mukaan kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun.

Ilmoittaudu 9.2. mennessä täältä.

Tapahtuma järjestetään Zoomissa ja maksuton. Saat linkin webinaariin ennen tapahtumaa. Webinaarin järjestää TYÖ2030 ja se tallennetaan. Tallenne välitetään kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen.

Katso myös etukäteen Esan ajatuksia johtajuudesta Johtajuuden monet kasvot -haastattelussa.