Yrittäjien verkko-oppimisratkaisujen kehittäminen -hankkeen tavoitteena on yritysten ja niiden henkilöstön osaamisen kehittäminen digitalisaation ja vastuullisuuden teemoissa ja sitä kautta yritysten kilpailukyvyn parantaminen.

Toiminnan tavoitteena on yrittäjien verkkokoulutuksen kehittäminen yrittäjien osaamistarpeiden ratkaisemiseksi. Hankkeen jatkuvan oppimisen palvelut ovat tarjolla Suomen Yrittäjien Yrittäjät-akatemiassa. Yrittäjät-akatemia on yrittäjille ja yritysten henkilöstölle räätälöity kokonaisuus koulutuksia, webinaareja ja verkkokursseja.

Hankkeen pääasiallinen kohderyhmänä ovat mikro- ja pk-yritysten yrittäjät ja näiden yritysten palkkajohtajat ja henkilöstö sekä itsensä työllistävät yksinyrittäjät.

Mitä tehdään?

  • Hankkeessa laaditaan yrittäjien tarpeita vastaavaa mikro-oppimismateriaali digitalisaation ja vastuullisuuden luomista mahdollisuuksista liiketoiminnalle ja sen kehittämiselle. Osallistujat saavat suorittamistaan mikro-oppimiskokonaisuuksista osaamismerkkejä.
  • Hankkeessa suunnitellaan ja toteutetaan konsepti mikro-oppimisringeistä. Tarkempi sisältö ja toteutus suunnitellaan osallistujien tarpeiden pohjalta ja se perustuu vahvasti vertaisoppimiseen ja yhteiskehittämiseen.
  • Viedään käytäntöön ja levitetään TYÖ2030-ohjelman hankkeissa ja kehitystyössä syntyneitä jatkuvan oppimisen konsepteja, erityisesti TYÖ2030-Workathlon-konseptia.

Rahoitus

Hankkeelle myönnetty rahoitus: 100 000 e.

Lisätietoja

Päivi Ojala
Projektipäällikkö
Suomen Yrittäjät
paivi.ojala@yrittajat.fi 
p. 040 582 2368
www.yrittajat.fi/akatemia