Korona-aikana ollaan investoitu 80 000 euroa kasvuun

– Ennen rajoituksia Suomessa oli kolme kuolemantapausta ja niistä kaksi osui lähelle meidän henkilökuntaamme, sanoo kalakauppias Max Grönholm. Hän mietti monta yötä mitä tehdään, mutta näki silti ainoana vastuullisena ratkaisuna sulkea ovet kokonaan.

– Vedettiin ovet kiinni ja mentiin kokonaan vain ennakkotilauksiin, Maxin kalan Grönholm toteaa.

– Odotin, että tulisi tämän takia hiljaisempaa, mutta että selviäisimme siitä. Todellisuus pääsi yllättämään. Olemme tehneet myyntiennätyksiä jatkuvasti.

Ennakkotilauksiin siirtymisen jälkeen yritys on investoinut noin 80 000 euroa omaa rahaa muun muassa kylmäautoon, laitteisiin ja tuonut uusia tuotteita markkinoille.

– Osa hankinnoista oli sellaisia, joita olimme miettineet jo aiemmin, ja osa, kuten kylmäauto oli nyt vain pakkorako. Tämä oli myös oikea hetki tuoda uusia tuotteita markkinoille, joita olimme suunnitelleet jo pitkään.

– Suurin kiitos kuuluu asiakkaille. Asiakkaat ovat suhtautuneet äärimmäisen hyvin. Mä sanon aina, ettei tässä muuten oltais, tiivistää Max Grönholm.

Mikä on auttanut teitä selviämään koronakriisistä?

Työterveyslaitos on koostanut ohejita työnantajille koronavirusepidemian ehkäisyyn. Kerromme myös miten henkilöiden, jotka työssään voivat olla tekemisissä koronavirus COVID-19 tartuttaman henkilön kanssa, olisi hyvä suojautua ja toimia.

Kerro ideasi