Asiantuntijatietoa, kokemuksia ja artikkeleita

Koronavirus on vaatinut nopeaa reagointia suojavarusteiden valmistajilta

Terveydenhuollon kipeästi tarvitsemia desinfiointiaineita ja suojavarusteita tuotetaan tällä hetkellä niin paljon kuin laitteistoista saadaan irti. Kysyntäpiikki on vaatinut yrityksiltä nopeita muutoksia.

Kahdessa vuorokaudessa uudet tehtävät lähes 800 ravintolatyöntekijälle - HOK Elanto onnistui yhteisen tahdon voimalla

13. päivä maaliskuuta jälkeinen viikonloppu ja sitä seuranneet muutamat päivät jäävät HOK-Elannon HR manager Satu Vennalan mieleen pitkäksi aikaa. "Jo viikonloppu osoitti selkeästi, että nyt on jotain isoa tapahtumassa, ja viimeistään maanantaina hallituksen tiedotustilaisuuden jälkeen oli selvää, että ravintoloiden sulkeminen on oikeasti enää ajan kysymys", Vennala kertaa tapahtumia.

Hoivakoti Wilhelmiinan pihalla läheiset ja hoivakodin asukkaat tapaavat turvallisesti kontissa

Hoivakoti Wilhelmiinassa Helsingissä on ollut huhtikuun lopulta lähtien käytössä erityinen kontti vanhusten asumispalveluyksikön asukkaiden ja heidän läheistensä tapaamisia varten.

Aivotyö sujuvaksi -tietopankki tarjoaa konkreettisia ratkaisuja sujuvampaan ja tehokkaampaan työskentelyyn

Työterveyslaitoksen Aivotyö sujuvaksi -tietopankki tarjoaa keinoja parantaa työpaikan kognitiivista ergonomiaa. Kognitiivinen ergonomia tarkoittaa työn suunnittelemista ihmisen mittaiseksi, siten että kognitiiviset eli tiedolla työskentelyn vaatimukset ja olosuhteet tukevat sujuvaa työskentelyä. Tietopankki on tarkoitettu kaikille aivotyötä tekeville, esimerkiksi asiantuntijoille, esimiehille ja ...

Resilienssi auttaa sote-organisaatiota selviämään

Resilientin organisaation tunnistaa erityisesti siitä, että ihmisiä johdetaan arvostavasti, yhteistyötä rakennetaan määrätietoisesti sekä erilaisiin muutoksiin ja häiriöihin varaudutaan. Miten sote-alan ammattilaiset arvioivat oman organisaationsa resilienssiä ennen koronaviruksen leviämistä?

Ideoita, vinkkejä ja hyviä käytäntöjä

Hyvä yhteistyö poikkeusoloissa edellyttää luottamusta ja avoimuutta

Aikaisemmin kehittynyt luottamus ja avoimuus työryhmämme jäsenten välillä on ollut kullan arvoista poikkeusoloissa.

Resilientti organisaatio -verkkokoulutus

Minkälaiset valmiudet sinulla ja yritykselläsi tai organisaatiollasi on sopeutua tulevaisuuteen ja toimintaympäristön muutoksiin? Resilienssi, eli uudistumiskyky, on ennen kaikkea taito, jota voi opetella.

Hyvinvointiyritys siirsi joogatunnit verkkoon

Tuusulalainen hyvinvointialan yritys Sinun Keho tarjoaa jooga- ja pilatestunteja liiketiloissaan ja järjestää hyvinvointimatkoja asiakkailleen. Tämän lisäksi Sinun Keho toimittaa oman ompelimon kotimaisia painopeittoja tukemaan rauhoittumista, nukahtamista ja syvää unta.