Hyvän mielen työpaikka -työpaikkakouluttajien valmennus antaa varmuutta mielen hyvinvoinnin edistämiseen omalla työpaikalla. Maksuton valmennus sopii esimerkiksi HR-ammattilaisille ja työsuojelutoimijoille.

UUTINEN 10.8.2023

UUTINEN 10.8.2023

Työpaikkakouluttajan valmennuksessa käydään läpi mielenterveyden riskien tunnistamista, työkykyongelmien puheeksi ottamista ja oireilevien työntekijöiden tukemista. Osallistuja saa työkaluja oikea-aikaiseen ongelmiin puuttumiseen ja haastavien tilanteiden käsittelyyn.

Suoritettuaan valmennuksen osallistuja vie oppimaansa omalle työpaikalleen kouluttamalla työpaikkansa esihenkilöitä.

Valmennus järjestetään syksyllä viitenä ajankohtana, joista voi valita itselleen sopivimman. Kukin toteutus käsittää kaksi kahden tunnin etäkoulutusta ja omaan työhön liittyvän välitehtävän niiden välillä.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki, joilla on mahdollisuus ja kiinnostusta toimia omalla työpaikallaan työpaikkakouluttajana, kuten HR-ammattilaiset, esihenkilöt ja työsuojelutoimijat.

Lue lisää, valitse itsellesi sopivin ajankohta ja ilmoittaudu mukaan: Hyvän mielen työpaikka -työpaikkakouluttajien valmennus | Työterveyslaitos (ttl.fi)

Lisätiedot

Anniina Virtanen, erityisasiantuntija, Työterveyslaitos, 050 435 9657, anniina.virtanen@ttl.fi

Anna Tienhaara, vanhempi konsultti, Työterveyslaitos, 043 824 2337, anna.tienhaara@ttl.fi