TYÖ2030 tiedottaa keskiviikkona 27.4.2022


Tervetuloa TYÖ2030 ja Filosofian Akatemian after workeille oppimisen johtamisen  johtajuusfoorumiin 8.6. klo 17-19:15

Miksi oppimisen johtaminen korostuu jatkuvien muutosten keskellä? Entä miten johtaa oppimista uteliaisuus edellä muutoksella pelottelun sijaan ja kuka oppimista lopulta johtaa?

Työelämän suurena trendinä on tarve parempaan muutoskyvykkyyteen toimintaympäristöjen ja asiakastarpeiden muuttuessa yhä kiihtyvämpää tahtia. Organisaatioissa muutoksen tekevät ihmiset – resilientit eli muutoskyvykkäät organisaatiot eivät pelkästään selviydy vaan kukoistavat muutoksessa.  Jatkuva oppiminen ja toimimattomasta ajattelusta ja toiminnasta poisoppiminen ovat muutoskyvykkyyden keskiössä. Yksilöille oppiminen tarkoittaa mahdollisuutta kehittyä, kasvaa ja saada onnistumisen kokemuksia työssään. Organisaatioille kollektiivinen oppimisen kulttuuri taas parantaa organisaation kykyä toimia muuttuvassa maailmassa. 

Työelämässä ja organisaatioissa on valtavasti hyödyntämätöntä potentiaalia tällä saralla – tule siis mukaan kuulemaan, miten tätä potentiaalia on parhaimmillaan hyödynnetty ja saamaan innostusta ja ideoita oppimisen johtamiseen omassa arjessasi. 

Ilmoittaudu mukaan oppimisen johtamisen  johtajuusfoorumiin 8.6. klo 17-19:15!

 

Foorumissa teemasta keskustelemassa alan johtavat asiantuntijat ja johtamisuteliaat: futuristi Perttu Pölönen, DNA:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen, Verkkokauppa.comin henkilöstöjohtaja Saara Tikkanen, Aalto yliopiston työelämäprofessori Lauri Järvilehto, Filosofian Akatemian organisaatiokehittäjät Minna Janhonen ja Niina Hinkkanen, Mukamas Learning Design:n toimitusjohtaja Vilma Mutka, Jyväskylän yliopiston tutkijatohtori Soila Lemmetty, Bridge Impact Oy:n toimitusjohtaja Kari Paananen ja Inderesin luova johtaja Eero Alasuutari.

Tilaisuuden juontaa Reetta Räty.

Foorumi toteutetaan hybridinä. Voit ilmoittautumisen yhteydessä valita osallistutko foorumiin virtuaalisesti tai paikan päällä Oodin Maijansalissa, Helsingissä (Töölönlahdenkatu 4). Maijansaliin mahtuu ensimmäiset 30 ilmoittautunutta. 

Foorumi tallennetaan. Tallenne on jälkikäteen katsottavana TYÖ2030 YouTube-kanavalla ja verkkosivuilla. Foorumi on osallistujille täysin maksuton. 

Virittäydy foorumin tunnelmaan katsomalla edelliset luovuuden ja innovaatioiden johtamisen sekä digitalisaation johtamisen ja johtamisen digitalisaation Johtajuusfoorumit täältä.

Ilmoittaudu nyt

 
Lisätietoja

Christa-Jemina Korhonen
Viestinnän asiantuntija
TYÖ2030
christa-jemina.korhonen@ttl.fi