TYÖ2030 tiedottaa torstaina 24.2.2022


Kutsu julkistustilaisuuteen:

Tervetuloa Nuoret ja johtajuus -tutkimuksen julkistustilaisuuteen 15.3.2022

Aika: 15.3.2022 kello 10:00-11:30
Tapahtuma toteutetaan verkossa ja on maksuton.
Pääset seuraamaan tilaisuutta tämän linkin takaa.

Millaista johtajuus on vuonna 2030?

Tervetuloa Nuoret ja johtajuus -tutkimuksen julkistustilaisuuteen kuulemaan nuorten –tulevaisuuden johtajien - ajatuksia työelämästä ja johtajuudesta. Mitkä asiat johtajuudessa korostuvat ja millaisia ominaisuuksia johtajalla tulisi olla? Kiinnostaako johtaminen nuoria ja miksi? Tilaisuudessa kuullaan opiskelijoiden ajatuksia tuloksista sekä keskustellaan siitä, miten niitä voidaan huomioida opetuksessa.

TYÖ2030-ohjelma halusi selvittää, mitä nuoret tulevaisuuden johtajat ajattelevat työelämästä ja johtajuudesta. Ohjelma toteutti aiheesta kyselytutkimuksen yhdessä Frankly Partnersin kanssa viime joulukuussa.

Johtamisen muutoksessa on kyse tärkeästä kulttuurisesta muutoksesta työelämässä ja yhteiskunnassa. Työn murros muuttaa paitsi yhteiskuntaa myös tuo mukanaan muutoksen johtajuuteen. Tärkeitä teemoja ovat muuan muassa arvostava johtaminen, itse- ja yhteisöohjautuvuus, merkityksen, kulttuurin, muutoksen ja hyvinvoinnin johtaminen. Kuljemme kohti johtajuutta, jossa rikotaan perinteisiä johtamisen malleja – ja näkemystä siitä, kuka voi olla johtaja.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen täältä!


Tilaisuudessa tutkimustuloksia esittelee Frankly Partners ja keskustelemassa on eri alojen opiskelijoita ja opettajia, miten tulokset näkyvät arjessa ja opetuksessa. 

Tilaisuuden ohjelma

10:00 Tilaisuuden avaus: Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen
10:15 Tutkimustulosten esittely: Frankly Partners Hanna Kinnunen
10:50 Keskustelu, miten tulokset näkyvät arjessa: OYY:n puheenjohtaja Lotta Leinonen ja SYL:n puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev
11:10 Keskustelu, miten tulokset toteutuvat opetuksessa: Vaasan yliopiston professori ja Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Liisa Mäkelä ja Haaga-Helian yliopettaja Kimmo Mäki
11:30 Tapahtuma päättyy 

Tilaisuuden juontaa TYÖ2030 ohjelmanjohtaja Sanna Kulmala.

 

LISÄTIETOJA

Christa-Jemina Korhonen
Viestinnän asiantuntija
johtajuusverkosto_graafinenelementti_2-oranssi-musteTYÖ2030
christa-jemina.korhonen@ttl.fi 


johtajuusverkosto_logo_musta-kopio