TYÖ2030 tiedottaa torstaina 10.2.2022


Tervetuloa digitalisaation johtaminen ja johtamisen digitalisaatio -foorumiin  24.3. klo 16:30-19:00!

Käynnissä on digitaalinen vallankumous, joka muuntaa perinteiset tavat tehdä ja ymmärtää liiketoimintaa. Ja johtamista.

Kyse ei ole vain digitoinnista ja teknologiasta vaan uudesta ajattelutavasta: digitalisaatio on liiketoimintojen tarkastelua organisaatioiden eri tasojen, prosessien, kulttuurin ja osaamisen näkökulmasta. Digitalisaatio ei horjuta johtamisen perustarpeita, vaan antaa niille tukea ja tuo niihin omat erityispiirteensä. Organisaation ei siis pitäisi palvella digitalisaatiota, vaan digitalisaation organisaatiota ja johtamista. Millaisia uusia mahdollisuuksia digitalisaatio sitten tarjoaa johtamiselle? Miten digitalisaatiota ylipäätään johdetaan?

Johdon tehtävänä on luoda ilmapiiri, jossa työntekijät uskaltavat kehittää omaa toimintaansa ja kokeilla uusia digitaalisia ratkaisuja turvallisin mielin. Ja tästä me haluamme keskustella!

Tervetuloa TYÖ2030 ja Guidinin järjestämään johtajuusfoorumiin torstaina 24.3. klo 16:30-19:00, foorumin teemana on digitalisaation johtaminen ja johtamisen digitalisaatio.

Foorumi koostuu erilaisista näkökulmista asiaa lähestyvistä puheenvuoroista ja pyöreän pöydän keskusteluista, joissa mukana on mm. LUT-yliopiston tietojohtamisen professori Kirsimarja Blomqvist, Vincit Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Mikko Kuitunen, Aalto yliopiston professori Henri Schildt, Humbol Oy:n perustaja Andy Lundström, SOK:n henkilöstöjohtaja Hanne Lehtovuori, Antellin talousjohtaja Jussi Muhonen, Verohallinnon ICT-johtaja Saku Airosmaa sekä Guidin toimitusjohtaja Johanna Pystynen.

Muutosesimerkkien kautta kuulemme myös kuinka perinteisenä pidetyllä rakennusalalla on lähdetty johtamaan digitalisaation avulla. Mukana keskustelussa on Weladon kehitysjohtaja Noora Haverinen ja IdeaStructuran muotoilujohtaja Minna-Mari Sivunen.

Tapahtuman juontaa toimittaja Reetta Räty.

Voit katsoa foorumin tallenteen täältä. 

Tapahtuma toteutetaan hybridinä Oodin Majansalissa. Paikalle mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta, joten ole nopea! Tapahtumaa voi seurata myös livenä virtuaalisesti. Tapahtuman tarkemmat tiedot ja linkki foorumin virtuaaliselle alustalle lähetetään kaikille osallistujille ennen tapahtumaa ja se löytyy myös TYÖ2030 sosiaalisen median kanavista. Foorumi on maksuton. Seuraamme käynnissä olevaa koronatilannetta jatkuvasti ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista.

Tilaisuuden aikataulu ja ohjelma:

16:30 Tervetuloa, Reetta Räty
16:35 EK/Mika Tuuliainen ja STTK/Leila Kurki esittelevät työmarkkinajärjestöjen yhteisen keskusteluavauksen digitalisaatiosta työpaikoilla
16:45 Alustus digitalisaation johtamiseen: LUT/Kirsimarja Blomqvist
17:00 Digitalisaation johtaminen: Vincit/Mikko Kuitunen, SOK/Hanne Lehtovuori & Verohallinto/Saku Airosmaa
17:35 Kysymykset
17:40 Tauko
17:50 Alustus johtamisen digitalisaatioon: Guidin/Johanna Pystynen
18:00 Muutoscase rakennusalan johtamisen digitalisaatio: Welado/Noora Haverinen & IdeaStructura/Minna-Mari Sivunen
18:20 Johtamisen digitalisaatio: Humbol Oy/Andy Lundström, Antell/Jussi Muhonen & Aalto yliopisto/Henri Schildt
19:00 Tilaisuus päättyy