TYÖ2030 tiedottaa perjantaina 10.12.2021


Tule mukaan TYÖ2030 ja Yellow’n after workeille syventämään ymmärrystä sekä saamaan voimaa, innostusta ja käytännön välineitä hyödyntää luovuutta muutoksessa ja muutoksen johtamisessa.

Mikä yhdistää Woltia, Genelecia ja VTT:tä? Väitämme, että luovuutta ja innovatiivisuutta tukeva työyhteisö.

Työelämä on murroksessa, joka muuttaa myös johtamista. Teknologisen muutosvauhdin kiihtyessä ja automaation yleistyessä luovuus on entistäkin kriittisempi työelämän kyky. Luovuus synnyttää uutta, hyödyllistä ajattelua, ratkaisee monimutkaisia, ennennäkemättömiä haasteita sekä kehittää työyhteisöjä ja kasvattaa liiketoimintaa. Luovuus on välttämätöntä kehityksen ja muutoksen aikaansaamiseksi.

Kuten mitä tahansa kykyä, myös luovuutta voi kehittää ja kasvattaa. Tarvitaan avointa keskustelua siitä, miten luovuutta erilaisten organisaatioiden arjessa johdetaan. Miten luovuudella voidaan kehittää ja uudistaa itse johtajuutta?

Aiheesta keskustelemassa luovuuden ja innovaatioiden johtavat johtamisuteliaat: Yellow’n perustajat Susanna Rahkamo ja Pauliina Valpas, Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski, VTT:n Professor of Practice Nando Malmelin, Alt Companyn perustaja Henri Hyppönen, Lindströmin Senior Vice President, Ecosystems and Sustainability Anna-Kaisa Huttunen, Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian sekä Boardman Oyn partneri Laura Raitio.

Tapahtuman juontaa toimittaja Reetta Räty.

llmoittaudu mukaan täältä! 

Foorumi on avoin ja maksuton kaikille johtajuudesta sekä luovuudesta ja innovatiivisuudesta kiinnostuneille. Ilmoittauduminen on auki 19.1.2022 asti. Foorumin tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki striimiin lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta. Tapahtuma on virtuaalinen ja tallennetaan.