TYÖ2030 tiedottaa maanantaina 23. elokuuta 2021.


Miten rakentaa toimiva hybridityömalli?

Onko henkilöstökysely hybridityön toiveista ja tarpeista tehty ja mietinnässä seuraavat askeleet? Tai kenties olette juuri käynnistämässä kyselyä. Monilla työpaikoilla painitaan nyt joustavan työn muotojen hakemisessa työ ja hyvinvointi edellä, mutta miten joustavaa työtä suunnitellaan yhdessä henkilöstön kanssa lähellä työtä?

Maksuttomassa Hybridiunelmii-lounaswebinaarissa torstaina 9.9. kello 11:00-12:30 suunnitteluprosessin saloihin auttaa asiantuntija sekä konkreettisia esimerkkejä saadaan kolmelta erilaiselta ja erikokoiselta organisaatiolta. Webinaarissa pureudutaan siihen, miten juuri oman työpaikan ja tiimin tarpeisiin muotoillaan joustavan hybridityön malli.

Suunnittelun saloihin johdattaa työpaikkoja hybridityön muotoilussa fasilitoinut Filosofian Akatemian valmentaja ja konsultti Niina Hinkkanen avaamalla uuden työn muotoilua ja prosessia, millä työ ja hyvinvointi kohtaavat työssä. Joustavan työn mallien yhteisestä suunnittelusta ja työn muotoilusta kertovat Futuricen Head of Strategy & Culture Eeva Raita sekä Varman HR:stä, viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja Katri Viippola. Suomen urheilun eettisen keskuksen pääsihteeri Teemu Japisson puolestaan kertoo, miten avoimien keskusteluiden kautta päästään lopputulokseen, joka tukee jokaista työntekijää. Keskustelua juontaa TYÖ2030 ohjelmajohtaja Sanna Kulmala.

Ilmoittaudu mukaan.


Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 8.9.2021. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse. Jos et löydä linkkiä sähköpostista, tarkista myös roskaposti. Webinaari toteutetaan Zoom-ympäristössä.

Tervetuloa mukaan!

Jatka keskustelua webinaarin jälkeen.

Heräsikö webinaarissa uusia ajatuksia joustavan työn suunnittelussa tai onko työyhteisössäsi jo erinomainen prosessi, jonka haluaisit jakaa muille? Työpaikkojen keskustelua joustavan työn suunnittelusta jatketaan Hyvän työn alustalla, johon kaikki webinaariin ilmoittautuneet saavat automaattisesti kutsun. 

Katso ohjeet osallistumiseen täältä.

Aikataulu:

11:00 Tervetuloa, Sanna Kulmala
11:05 Uuden työn muotoilu yhdessä, Niina Hinkkanen
11:25 Futurice, Eeva Raita
11:45 SUEK, Teemu Japisson
12:05 Varma, Katri Viippola
12:30 Webinaari päättyy ja keskustelu siirtyy Hyvä työn alustalle

Lisätietoja

TYÖ2030-ohjelmajohtaja
Sanna Kulmala
sanna.kulmala@ttl.fi
p. 040 411 6378