Kampanja on päättynyt Tutustu mikro-oppimisen kirjastoon

koulutukset_on_aika_nauttia_kesasta_1920x1080

On aika nauttia Suomen kesästä

Varmista sitä ennen itsellesi ja tiimillesi sujuva syksyn alku inspiroivien oppimissisältöjen parissa, ja tilaa mikro-oppimisen kirjasto työssä oppimisen tueksi nyt huippuhintaan!

Koko mikro-oppimisen kirjasto kolmeksi kuukaudeksi elokuusta alkaen vain 49 €/hlö (+alv.) Tarjous on voimassa 30.6. asti. Kirjaston normaalihinta on 195 €/hlö (+alv.) kuuden kuukauden ajalle.

Mikro-oppimisen kirjastomme tarjoaa jo yli 40 nopeasti hyödynnettävää sisältökokonaisuutta arjen työhyvinvoinnin tueksi. Ne antavat konkreettisia ideoita ja vinkkejä työhyvinvointiin, työturvallisuuteen, työn muutokseen ja työhyvinvoinnin johtamiseen.

Tee tilaus ryhmälle täyttämällä oheinen lomake. Ilmoita lisäksi ryhmän osallistujatiedot (osallistujien koko nimi ja sähköpostiosoite) osoitteeseen koulutusinfo@ttl.fi henkilökohtaisten käyttäjätunnusten luomiseksi.

Jos tilaat kirjaston vain itsellesi, tee tilaus täällä.

Mikro-oppiminen on tehokas ja helppo tapa tiimin osaamisen kehittämiseen

Osaamisen kehittäminen on tärkeä osa omaa ammattitaitoa, mutta arjessa voi usein olla vaikea löytää opiskelulle aikaa. Mikro-oppimisen avulla voit opiskella isojakin kokonaisuuksia omaan tahtiin pienissä palasissa, ja pääset soveltamaan oppimaasi nopeasti käytäntöön.

Työyhteisön käytössä mikro-oppimisen ympärille voi rakentaa esimerkiksi erilaisia tiimihaasteita tai ryhmäkeskusteluja, jotka tuovat itseopiskeluun uusia näkökulmia ja rakentavat tiimin yhteishenkeä.

Mikro-oppimisen kirjastossa on jokaiselle jotakin

Mikro-oppimisen kirjastossa on valtava määrä lyhyitä, 510 minuutin mittaisia oppimissisältöjä ajankohtaisista työelämän aiheista. Pohditteko työyhteisössänne hybridityön järjestämistä? Kaipaatko tietoa henkisen työkyvyn ylläpitämisestä? Haluatko oppia, miten hallitset häiriöitä, keskeytyksiä ja tietotulvaa työssäsi? Tai tiedätkö, mikä on sinun työturvallisuusvastuusi?

Löydät kirjastosta nämä ja paljon muita sisältöjä neljästä teemasta:

  • työelämän muutos
  • työhyvinvointi
  • johtaminen
  • työturvallisuus

Kirjastossa on jo nyt yli 40 mielenkiintoista kokonaisuutta, ja valikoima täydentyy koko ajan. Digitaalinen kirjasto kulkee kätevästi mukana mobiilissa, joten voit opiskella missä ja milloin tahansa.

Tilaa mikro-oppimisen kirjasto vaikka kesälahjaksi

Nyt sinulla on mainio mahdollisuus ottaa mikro-oppiminen avuksi osaamisen kehittämisessä itsellesi tai koko tiimillesi, sillä saat koko kirjaston käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi huippuhintaan vain 49 €/hlö (+alv.). Tarjous on voimassa 30.6. asti. Opiskeluaika tarjousjaksolle on 15.8.15.11.2022. 

Kirjaston normaalihinta on 195 €/hlö (+alv.) kuuden kuukauden ajalle.

Tee tilaus ryhmälle täyttämällä oheinen lomake. Jos tilaat kirjaston vain itsellesi, tee tilaus täällä.