Tilaa maksuton webinaaritallenne Työturvallisuuden johtaminen

Työturvallisuuden johtaminen – kenen tehtävä se on, mitä velvollisuuksia lainsäädännöstä tulee, miten sitä toteutetaan työn arjessa? Webinaarissa paneudutaan johdon, esihenkilöiden ja eri toimijoiden rooleihin ja tehtäviin sekä hyviin käytäntöihin turvallisuuden johtamisessa. Lisäksi tutustutaan työturvallisuuden nolla-ajatteluun: miten sitä voidaan työpaikalla edistää?

Kenen vastuulla on työturvallisuuden johtaminen?
Millaisia keskeisiä työkaluja on työturvallisuuden johtamisessa?

Webinaarissa kuullaan näkökulmia työturvallisuuden johtamiseen ja työturvallisuuden nolla-ajatteluun. Lisäksi kuullaan vastuista kenelle työturvallisuuden johtaminen kuuluu. Webinaarin asiantuntijoina ovat erityisasiantuntija Riikka Pajala ja tuotepäällikkö Tiina-Mari Monni Työterveyslaitokselta.

Kiinnostuitko? Tilaa maksuton webinaari, jossa tarkastellaan työturvallisuuden johtamista ja työturvallisuuden nolla-ajattelua.

Webinaarissa vastattiin seuraaviin kysymyksiin:

  • Kenen vastuulla on työturvallisuuden johtaminen?
  • Millaisia keskeisiä työkaluja on työturvallisuuden johtamisessa?
  • Mitä on työturvallisuuden nolla-ajattelu ja miten sitä voidaan työpaikalla edistää?
  • Miten työturvallisuuden johtamisen osaamista voidaan vahvistaa?
  • Lisäksi kuultiin Työterveyslaitoksen Työturvallisuuden johtaminen -verkkovalmennuksesta

Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Kenelle: Webinaari soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Se on suunnattu erityisesti esihenkilöille ja HR -ammattilaisille.

Haluaisitko vahvistaa osaamista työturvallisuuden johtamisesta?

Jos työturvallisuusvastuista huolehtiminen tai työturvallisuuden johtamisen kokonaisuus on sinulle tai teidän työyhteisöllenne ajankohtainen teema, tutustu webinaarissa esillä olleeseen Työturvallisuuden johtaminen -verkkovalmennukseen