Tilaa maksuton webinaaritallenne Työhyvinvointia ja tulosta – palveleva johtaminen onnistumisen avaimena

Kaipaatko konkreettisia ideoita onnistuneeseen esihenkilötyöhön ja työpaikan toimivaan vuorovaikutukseen? Haluatko tietää, miten työhyvinvointi ja kyky tehdä tulosta ovat sidoksissa toisiinsa?

Tilaa maksuton webinaaritallenne

Webinaarissa tutustutaan palvelevan ja valmentavan johtamisen periaatteisiin. Lisäksi käymme läpi konkreettisia vinkkejä muun muassa itseohjautuvuuden kasvattamiseen ja palautetaitoihin.

Webinaarin puhujana on erityisasiantuntija Peter Peitsalo, peter.peitsalo@ttl.fi. Webinaari tallennettiin 21.9.2022. Tallenteen kesto on noin 45 minuuttia. Tilaa tallenne sivulla olevan lomakkeen kautta.

Kenelle webinaari on suunnattu?

Webinaari soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Se on suunnattu erityisesti esihenkilöille, johtajille, HR -henkilöstölle sekä johtamisen kehittämisestä kiinnostuneille.

Tutustu koulutuksiimme ja löydä oma tapasi oppia

Työterveyslaitokselta löydät koulutuksia mm. työhyvinvoinnista, esihenkilötyöstä, työterveydestä, työturvallisuudesta ja työsuojelusta. Monet koulutuksistamme ovat ajasta ja paikasta riippumattomia, ja voit valita sinulle ja työyhteisöllesi sopivan tavan osaamisen kehittämiseen.

Tutustu ainakin Avaimet hyvään johtamiseen -valmennukseen  (seuraavat toteutukset: 26.9.-23.1. ja 16.1.-12.6.) sekä muihin koulutuksiin työhyvinvoinnin ja työyhteisön kehittämiseksi.

Varaa tuumaustauko oppimistarpeiden määrittelyyn

Saat halutessasi asiantuntijamme arvion omalle organisaatiollesi sopivista oppimisratkaisuista. Varaa yksilöllinen ja maksuton keskustelu yhteyshenkilöiltämme:

Koulutuksiamme voidaan myös räätälöidä teidän tarpeisiinne. Kysy lisää Johannalta tai Miialta!