Tilaa maksuton webinaaritallenne Tunteet ja työhyvinvointi

Miten omia tuntemuksia voi hyödyntää arjessa?

Tunteet eivät ole irrallisia työstä. Mutta mikä on tunteiden ja työhyvinvoinnin yhteys, ja miten tunteet voi valjastaa voimaksi työn arjessa?

Tilaa maksuton webinaari, jonka aiheena ovat tunteet ja työhyvinvointi

Webinaarissa pohditaan tunteiden ja työhyvinvoinnin yhteyttä. Mitä kaikkea on henkinen työkyky? Miksi siihen tulisi kiinnittää huomiota myös laajemmin työn riskienhallinnan näkökulmasta? Entä millaiset elementit työn voimavaratekijöinä tukevat mielenterveyttä arjessa? Lisäksi webinaarissa esitellään tutkimukseen perustuvia ja toimiviksi testattuja työhyvinvoinnin kehittämisen ratkaisuja.

Webinaarissa asiantuntijoina ovat Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Liisa Puskala ja kehittämispäällikkö Miia Vahlsten. Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Webinaarissa vastataan seuraaviin kysymyksiin:

• Miten omia tuntemuksia voi hyödyntää arjessa?
• Miten tuntemuksia voi jäsentää työhyvinvoinnin nelikentän avulla?
• Mikä on palautumisen merkitys työhyvinvoinnissa ja millä keinoilla palautumista voi edistää?

Tilaa webinaaritallenne itsellesi oheisella lomakkeella!

Onko tavoitteenasi kuormittumisen ehkäiseminen ja palautumisen parantaminen? Haluatko lisätä työhyvinvointia ja työn imua?

Työhyvinvoinnin johtaminen -verkkovalmennus kattaa kaiken, mitä esihenkilön on hyvä tietää työhyvinvoinnin johtamisesta. Virtaa palautumisesta -verkkovalmennus antaa työkaluja terveellisiin työ- ja elintapoihin, jotka vaikuttavat työstä palautumiseen, työkykyyn ja työturvallisuuteen.

Mikro-oppimisen kirjasto tarjoaa nopeita, herätteleviä oppimissisältöjä työhyvinvointiin, työturvallisuuteen, työn muutokseen ja työhyvinvoinnin johtamiseen. Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa työtään ja löytää uutta imua ja innostusta työhön.

Voitte lähteä mukaan yhteisesti työyhteisöstä kootun ryhmän kanssa tai halutessasi voit kehittää omia taitojasi verkkovalmennusten kautta itsenäisesti opiskellen.

Tutustu valmennuksiin tai kysy lisätietoa yhteyshenkilöltä:

Kehittämispäällikkö Miia Vahlsten, miia.vahlsten@ttl.fi tai puh. 050 354 6880