Tilaa maksuton webinaaritallenne Terveydellisen merkityksen ja työkykyvaikutusten arviointi

Työterveystoimija, kaipaatko uutta näkökulmaa osaamisen kehittämiseen? Haluatko kuulla työterveysyhteistyön ja työpaikkaselvitysten laadun parantamisesta?

Tilaa maksuton webinaaritallenne

Terveydellisen merkityksen ja työkykyvaikutusten arviointi -webinaarissa pysähdyt pohtimaan työterveyshuollon asiantuntijuuden kehittämistä. Esittelemme näkökulmia mm. työterveystiimityön ja työterveysyhteistyön kehittämiseen sekä työpaikkaselvityksen laadun parantamiseen. 

Webinaari tallennettiin 19.10.2022. Tallenteen kesto on noin 45 minuuttia. Tilaa tallenne sivulla olevan lomakkeen kautta.

Syvennä osaamistasi verkkovalmennuksen avulla

Avaamme marraskuussa uuden työterveyden ammattilaisille suunnatun Terveydellisen merkityksen ja työkykyvaikutusten arviointi -verkkovalmennuksen. Valmennuksessa opit tunnistamaan työkykyyn ja terveyteen vaikuttavia psykososiaalisia, fysikaalisia, kemiallisia, biologisia ja fyysisiä tekijöitä sekä arvioimaan niiden merkitystä työntekijöiden terveydelle ja työkyvylle.

Tutustu Terveydellisen merkityksen ja työkykyvaikutusten arviointi -verkkovalmennukseen.

Hyödynnä tarjous!

Tilaa Terveydellisen merkityksen ja työkykyvaikutusten arviointi -verkkovalmennus ennen 1.6.2023, ja hyödynnä pilottitarjous. Saat kaikki moduulit käyttöösi hintaan 59 € + alv 24 % (norm. 139 € +alv). 

Haluatko lisätietoa valmennuksen toteutuksesta organisaatiolle tai ehdotuksen tiimillenne toteutettavasta valmennuksesta? Autamme mielellämme!

Johanna Jalava
koulutuksen asiantuntija
johanna.jalava@ttl.fi
+358 50 470 7824

Johanna Vattuaho 
koordinaattori
johanna.vattuaho@ttl.fi
+358 30 474 2749