Tilaa maksuton webinaaritallenne Resilienssi ja varautuminen organisaatiossa

Kaipaatko uusia näkökulmia siihen, miten työyhteisön ja organisaation hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpidetään jatkuvien muutosten ja uhkien keskellä?

Tilaa maksuton webinaaritallenne

Monet työpaikat ovat koronapandemian ja Ukrainan sodan myötä joutuneet erityisesti ponnistelemaan säilyäkseen toimintakykyisinä. Webinaarissa esitellään toimintamalleja ja työkaluja, jotka vahvistavat työyhteisöjen muutoksen- ja kriisinkestävyyttä. Teemoina ovat resilientin organisaation toimintatavat: varautumisen ja jatkuvuudenhallinta, inhimillinen kulttuuri ja johtaminen poikkeuksellisina aikoina sekä yhteistyön vahvistaminen organisaatiossa. Lisäksi kuullaan myös resilienssin ja hyvinvoinnin vahvistamisesta, kun organisaatio toipuu kriisistä.

Webinaari tallennettiin 16.11.2022. Tallenteen kesto on noin 45 minuuttia. Tilaa tallenne sivulla olevan lomakkeen kautta.

Kenelle webinaari on suunnattu?

  • työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittäjille ja johtajille
  • turvallisuudesta ja työhyvinvoinnista vastaaville
  • kaikille aiheesta kiinnostuneille

Haluatko webinaarin lisäksi syventää osaamistasi resilienssistä? Tutustu Resilientti organisaatio ja toipuminen -verkkovalmennukseen!

Lisätiedot

Haluatko lisätietoa valmennuksen toteutuksesta organisaatiolle tai ehdotuksen tiimillenne toteutettavasta valmennuksesta? Kysy lisää teille sopivasta toteutuksesta.

Johanna Jalava
koulutuksen asiantuntija
johanna.jalava@ttl.fi 
050 470 7824