Tilaa maksuton webinaaritallenne Organisaation resilienssin ylläpitäminen jatkuvan muutoksen keskellä

Organisaation resilienssi on työyhteisön kykyä toimia, pitää lupauksensa, kehittyä ja menestyä niin yllättävien kuin ennakoitavienkin muutosten keskellä. Resilienssi on kyky, jota kehittämään tarvitaan koko työyhteisö. Vaaditaan varautumisen ja jatkuvuudenhallinnan tekoja, hyvää yhteistyötä ja sen tavoitteellista kehittämistä sekä erityisesti ihmistä arvostavaa kulttuuria ja johtamista. 

Webinaarin teemat

  • Organisaation resilienssi ja muutoksessa toimiminen
  • Hyvä yhteistyö ja sen kehittäminen
  • Ihmistä arvostava kulttuuri ja johtaminen

Kerromme myös miten Työterveyslaitos voi olla tukena työyhteisöjen resilienssiosaamisen ja muutoksen johtamisen teemoissa koulutusten ja verkkovalmennusten myötä. Erityisesittelyssä Resilientti organisaatio ja toipuminen -verkkovalmennus, Avaimet hyvään johtamiseen -valmennus ja Esihenkilö muutoskyvykkyyden mahdollistajana -koulutus.

 

Kenelle webinaari on suunnattu?

Webinaari sopii kaikille organisaation jatkuvuuden varmistamisesta kiinnostuneille henkilöille, kuten johdolle, HR:lle, työsuojeluhenkilöstölle ja organisaation kehittäjille.

 

Lisätietoja

Webinaari tallennettiin 13.12.2023. Tallenteen kesto on noin 48 minuuttia. Tilaa tallenne sivulla olevan lomakkeen kautta.

Kysy lisää 

Koulutuksen asiantuntija
Johanna Jalava
puh. 050 470 7824
johanna.jalava@ttl.fi