Tilaa maksuton webinaaritallenne Miten rakentaa vastuullista yhteistyökäyttäytymistä ja psykologista turvallisuutta?

Vastuullinen yhteistyökäyttäytyminen ja psykologinen turvallisuus ovat yhä keskeisimpiä tekijöitä toimivassa työyhteisössä. Erityisen tärkeässä roolissa ne ovat työyhteisöissä, joissa toimitaan paljon vaihtuvissa ryhmissä ja tiimeissä.

Kiinnostuitko aiheesta? Tilaa maksuton webinaari!

Käsittelemme webinaarissa tutkimukseen perustuvaa tietoa ja käytännön välineitä siihen, miten arjessa voi rakentaa toimivaa yhteistyötä ja psykologista turvallisuutta systemaattisesti ja pitkäjänteisesti.

Webinaarin asiantuntijoina ovat erityisasiantuntija Kirsi Yli-Kaitala, kirsi.yli-kaitala@ttl.fi ja vanhempi konsultti Antti Soikkanen, antti.soikkanen@ttl.fi. Webinaari tallennettiin 8.6.2022. Tallenteen kesto on noin 45 minuuttia.

Webinaarissa käsitellään vastuullista yhteistyökäyttäymistä ja psykologista turvallisuutta:

  • Miten rakentaa vastuullista yhteistyökäyttäytymistä ja psykologista turvallisuutta työyhteisön toiminnan ja johtamisen taitoina
  • Millaisin keinoin epäasialliseen kohteluun työssä voi puuttua?
  • Mitä on psykologinen turvallisuus työssä ja miten sitä voi edistää?
  • Miten rakennamme arjessa toimivaa yhteistyötä ja työkulttuuria? Käytännön välineitä ja käytäntöjä työpaikoille
  • Lisäksi kuullaan Työpaikkakiusaamisen nollatoleranssi -verkkovalmennuksen psykologisen turvallisuuden osiosta

Tilaa webinaaritallenne oheisella lomakkeella!

Kenelle

Webinaari soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Se on suunnattu erityisesti esihenkilöille sekä HR -ammattilaisille ja -kehittäjille.

Tutustu koulutuksiimme ja löydä oma tapasi oppia

Työterveyslaitokselta löydät koulutuksia mm. työhyvinvoinnista, esihenkilötyöstä, työterveydestä, työturvallisuudesta ja työsuojelusta. Monet koulutuksistamme ovat ajasta ja paikasta riippumattomia, ja voit valita sinulle ja työyhteisöllesi sopivan tavan osaamisen kehittämiseen. Tutustu ainakin Työpaikkakiusaamisen nollatoleranssi -verkkovalmennukseen sekä muihin verkkovalmennuksiin ja koulutuksiin työhyvinvoinnin ja työyhteisön kehittämiseksi.

Kysy lisätietoa koulutuksista

Kiinnostuitko edellä mainituista työyhteisön kehittämisen työkaluista? Kysy lisää meiltä - saat halutessasi asiantuntijamme arvion omalle organisaatiollesi sopivista oppimisratkaisuista. Voit varata yksilöllisen, maksuttoman keskustelun yhteyshenkilöiltämme:

Tuotepäällikkö Johanna Jalava, johanna.jalava@ttl.fi, puh. 050 470 7824
Kehittämispäällikkö Miia Vahlsten, miia.vahlsten@ttl.fi, puh. 050 354 6880

Koulutuksiamme voidaan myös räätälöidä teidän tarpeisiinne. Kysy lisää Johannalta tai Miialta!