Tilaa maksuton webinaaritallenne Miksi ja miten kouluttaa virtuaalitodellisuudessa? - tutkimuksesta työelämän toteutukseen

 

Virtuario-tuotekuva-1.jpg

Webinaarin sisältö

Tehokkaat koulutukset ovat parhaita keinoja työn turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyvien tietojen ja taitojen kehittämisessä. Tule kuulemaan, mitä uutta virtuaalitodellisuus eli VR (virtual reality) tarjoaa innostavien koulutusten järjestämiseen työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden osaamisen kehittämiseksi työpaikoilla. Lisäksi kuullaan, millaisia tutkimustuloksia Työterveyslaitoksella on saatu virtuaalitodellisuudessa oppimisen hyödyistä työturvallisuusaiheiden parissa. 

Webinaarissa käsiteltiin aihetta seuraavien kysymysten kautta:

  • Mitä tarkoitetaan VR / AR / XR / metaversumi -termeillä?
  • Tutkittua tietoa VR -oppimisen hyödyistä - miten tätä tietoa voidaan hyödyntää osaamisen kehittämisessä työpaikoilla?

Modernia työturvallisuusoppimista rakennusteollisuudessa - MoSaC (2018-2020) - tutkimustuloksia: Tutkimuksessa vertailtiin virtuaalitodellisuudessa oppimista ja luento-oppimista työturvallisuuskoulutuksessa. 

Työturvallisuusoppiminen immersiivisessä virtuaalitodellisuudessa - SLIVeR (2021-2023) -tutkimustuloksia: VR-harjoituksen vuorovaikutteisuuden vaikutus oppimiseen, opitun muistamiseen ja siirtovaikutuksiin työelämän työturvallisuustoimintaan. 

Webinaarissa esiteltiin myös Työterveyslaitoksen virtuaalitodellisuuden oppimisympäristö,  Virtuario™ - palvelu, ja sen hyödyt työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden osaamisen kehittämiseen työpaikoilla.

Kenelle webinaari on suunnattu?

Maksuton webinaari kaikille uudenlaisista ja vaikuttavista oppimismahdollisuuksista kiinnostuneille. 

Lisätietoja

Webinaari tallennettiin 13.3.2024. Tallenteen kesto on noin 48 minuuttia. Tilaa tallenne -sivulla olevan lomakkeen kautta. 

Kysy lisää 

Johanna Jalava
tuotepäällikkö
johanna.jalava@ttl.fi
p. 030 474 2677