Tilaa maksuton webinaaritallenne Hyvinvointia työstä - osaamista uudistamassa yhdessä

Jatkuva oppiminen on tullut yhä tärkeämmäksi niin yksilön kuin organisaation kannalta. Osaamisen kehittäminen on tärkeä kilpailutekijä ja keskeinen hyvinvointitekijä työssä.

Miten osaaminen ja oppiminen liittyy työkykyyn?
Itseohjautuva työssä oppiminen – miten työpaikat voivat tukea sitä työssä?

Työelämän muutoksessa ja hektisessä rytmissä onkin keskeistä varmistaa se, miten varmistetaan osaamisen uudistamiselle ja osaamisen jakamiselle suotuisat edellytykset organisaatiossa?

Webinaarissa kuullaan osaaminen ja oppimisen roolista osana työhyvinvointia ja työkykyä. Lisäksi kuullaan Työterveyslaitoksen ja Jyväskylän yliopiston yhteistyöstä osaamisen uudistamisessa organisaatiossa. Lopuksi kuullaan käytännön suositukset verkkokoulutusten laadun ja vaikuttavuuden vahvistamiseksi. Webinaarin asiantuntijoina ovat erityisasiantuntija Telma Rivinoja ja kehittämispäällikkö Miia Vahlsten Työterveyslaitokselta sekä Jyväskylän yliopiston henkilöstötiimistä Saara Minkkinen.

Kiinnostuitko? Tilaa maksuton webinaari, jossa tarkastellaan osaamisen uudistamista ja työyhteisöjen valmiuksia tukea työssä oppimista.

Webinaarissa vastattiin seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten osaamisen vahvistaminen liittyy työkykyyn?
  • Miten varmistaa tulevaisuuden osaaminen, ja luoda osaamisen uudistamiselle ja jakamiselle suotuisat edellytykset organisaatioissa?
  • Lisäksi kuultiin Työterveyslaitoksen työhyvinvoinnin -verkkovalmennuksista

Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Kenelle

Webinaari soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Se on suunnattu erityisesti esihenkilöille, työsuojelu- ja työturvallisuustoimijoille ja työterveyshuollon ammattilaisille.

Haluaisitko kehittää työhyvinvointia organisaatiossasi?

Jos osaamisen uudistaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen on teidän tiimillenne ajankohtainen teema, tutustu Työterveyslaitoksen työhyvinvoinnin koulutustarjontaan ja webinaarissa esillä olleisiin Työterveyslaitoksen verkkovalmennuksiin:

Aika ja fokus -verkkovalmennus
Sujuva aivotyö -verkkovalmennus
Työhyvinvoinnin johtamisen -verkkovalmennus
Työn imua työtä tuunaamalla -verkkovalmennus
Virtaa palautumisesta -verkkovalmennus
Recovery from work -online training (kysy lisää meiltä)

Kysy lisätietoa verkkokoulutuksista

Tuotepäällikkö Johanna Jalava, johanna.jalava@ttl.fi, puh. 050 470 7824

Saat halutessasi maksuttomasti verkkovalmennuksen esittelyn tai ehdotuksen teidän työyhteisöllenne sopivasta toteutustavasta. Voit myös tilata maksuttomat kokeilutunnukset verkkovalmennuksiin, kysy lisää Johannalta!