Tilaa maksuton webinaaritallenne Di-isosyanaattien turvallista käyttöä koulutuksella

Webinaarin sisältö

Tässä webinaarissa tutustumme di-isosyanaatteihin, kuulemme miten niille altistumisen tapoihin sekä mahdollisiin terveyshaittoihin.

Euroopan Unionin komission päätöksen mukaan di-isosyanaatteja työssään käyttävien ja heidän työtään valvovien esihenkilöiden on suoritettava koulutus di-isosyanaattien turvallisesta käytöstä. Tässä webinaarissa tutustumme di-isosyanaatteihin ja niiden terveyshaittoihin sekä teemme katsauksen turvalliseen työskentelyyn.

Kerromme myös Työterveyslaitoksen uudesta verkkovalmennuksesta, jonka avulla osallistuja oppii käyttämään di-isosyanaatteja sisältäviä valmisteita turvallisesti ja EU-asetuksen rajoitusmenettelyn mukaisesti. Verkkovalmennus on sovitettu Suomen oloihin, ja sen laatimisessa on hyödynnetty työhygieenisiin ja kliinisiin tutkimuksiin pohjaavaa asiantuntemustamme di-isosyanaateille altistumisesta ja riskinhallinnasta eri toimialoilla.

 

Kenelle webinaari on suunnattu?

Webinaari on maksuton ja se sopii työsuojelupäälliköille, esihenkilöille ja henkilöstökoulutusta järjestäville niillä työpaikoilla, joissa käytetään di-isosyanaatteja sisältäviä valmisteita.

 

Lisätietoja

Webinaari tallennettiin 17.1.2024. Tallenteen kesto on noin 48 minuuttia. Tilaa tallenne -sivulla olevan lomakkeen kautta.

Kysy lisää 

Riikka Pajala
tuotepäällikkö
riikka.pajala@ttl.fi
p. 030 474 2080