Tilaa maksuton webinaaritallenne Ajanhallinta asiantuntijatyössä - työyhteisön taitona

Webinaarin aiheena on ajanhallinta asiantuntijatyössä ja työyhteisön taitona. Priorisointi, keskeytysten hallinta, realistinen aikatauluttaminen ja kyky keskittyä ovat asiantuntijatyön ajanhallinnan kulmakiviä. Ajanhallintaa on usein tarkasteltu painottamalla yksittäisen työntekijän toiminnan tehokkuutta. Ajankäyttö on kuitenkin sosiaalinen prosessi, joka rakentuu koko organisaation yhteisestä toiminnasta.

Webinaarissa kuullaankin, miksi ajankäyttöä kannattaisi tarkastella hieman laajemmin, yksilölähtöisen näkökulman ohella myös koko työyhteisön taitona. Lisäksi kuullaan, miten psykologinen turvallisuus työyhteisössä parantaa mahdollisuuksia hallita aikaa, ja miten muuttuva työ asettaa raameja ajankäytölle organisaatioissa. Webinaarissa esitellään myös tutkimukseen perustuvia ja toimiviksi testattuja ajanhallinnan ratkaisuja asiantuntijoiden ja työyhteisöjen tarpeisiin.

16.3.2022 tallennetun webinaarin asiantuntijana toimii Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Kirsi Yli-Kaitala. Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. Tilaa tallenne itsellesi oheisella lomakkeella!

Työyhteisön työn ydin ja fokus kirkkaaksi valmennuksella

Aika & fokus -verkkovalmennus tukee asiantuntijoiden ja esihenkilöiden ajankäytön hallintaa. Olisiko valmennuksesta hyötyä sinun työyhteisöllesi? Tutustu valmennukseen ja ilmoittautukaa mukaan!

Yhteystiedot

Webinaarin asiantuntija: Erityisasiantuntija Kirsi Yli-Kaitala, kirsi.yli-kaitala@ttl.fi, 030 474 2026
Verkkovalmennuksen yhteyshenkilö: Tuotepäällikkö Johanna Jalava, johanna.jalava@ttl.fi, 030 474 2677