Tulevaisuus on osaavissa käsissä

Mietitkö, miten varmistat, että työntekijäsi voivat hyvin ja työn tekeminen on tuottavaa? Kaipaatko uusia eväitä johtamistyöhön? Etsitkö konsteja aivotyön sujuvoittamiseen?

Työterveyslaitos on suomalaisen työhyvinvoinnin ykkösasiantuntija. Koulutuksistamme organisaatiosi saa toimivia työkaluja työelämässä askarruttaviin asioihin. Tarjoamme korkeatasoisia, räätälöitäviä koulutuksia ja valmennuksia johtamisen, esihenkilötyön,  työsuojelun,  työturvallisuuden ja työterveyden teemoista. 

Varaa tuumaustauko koulutustarpeiden määrittelyyn

Haluaisitko kirkastaa organisaatiosi koulutustarpeita ja kuulla miten Työterveyslaitoksen koulutukset voisivat auttaa teitä menestymään? Varaa maksuton tuumaustauko koulutusten asiantuntijan kanssa!

Jätä yhteydenotto­pyyntö
kuvituskuva-1-01

Tutustu tarkemmin koulutustarjontaamme

Koulutuksemme perustuvat tuoreimpaan tutkimustietoon, ja siksi uskallamme rohkeasti sanoa, että oppimme toimivat. Huippuasiantuntijamme kiikaroivat jatkuvasti suomalaista työelämää, ja kehitämme koulutuksiamme yhdessä työpaikkojen kanssa. Tutustu koulutustarjontaamme tarkemmin!

ikonit-hyvinvointi

 
Hyvinvoiva työyhteisö on avain organisaation menestykseen

 

ikonit-turvallisuus

 
Jokaisella on oikeus turvalliseen työympäristöön

 

ikonit-verkkokoulutus

 
Verkkovalmennuksista eväitä tulevaisuuden työelämään

 

Työn tulevaisuus rakennetaan yhdessä oppien

Voit tilata meiltä esimerkiksi perinteisen luentomuotoisen lähikoulutuksen tai webinaarin. Koulutus voidaan toteuttaa myös verkossa valmentajan tukemana, itsenäisesti opiskeltavan verkkovalmennuksen muodossa tai työpajana – etsimme yhdessä teille parhaat oppimisen tavat!

kuvituskuva-3

Opi verkossa webinaarit – maksutta ajankohtaista

Kiinnostaako sinua osaamisen kehittäminen työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden ajankohtaisista teemoista?Opi verkossa -webinaarisarjamme käsittelee joka kuukausi työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden vaihtuvia aiheita. Tutustu syksyn tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Tutustu opi verkossa -webinaareihin

 

Huippuasiantuntijat kouluttajina

Työterveyslaitoksen koulutuksissa valmentajina toimivat työelämän huippuasiantuntijat, joilla on käytössään tuorein saatavilla oleva tutkimustieto. He ovat kysyttyjä vieraita myös eri medioissa. Voit tutustua heihin tarkemmin kouluttajat-sivuillamme.

kouluttajat-banneri

Miten asiakkaat kokevat koulutuksemme?

Mikä muuttui? Mitä konkreettista saimme aikaan? Olemme auttaneet hyvin erilaisia organisaatioita, esihenkilöitä ja työyhteisöjä osaamisen kehittämisessä ympäri Suomen. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!

Tutustu asiakastarinoihin

Lisätietoja 

miia-vahlsten-100x100pz-pyoreaMiia Vahlsten

kehittämispäällikkö
miia.vahlsten@ttl.fi 
+358 30 474 2373