Lataa Inhimilliset tekijät työturvallisuuden kehittämisessä -miniopas

Ollaanko sinun työpaikallasi tietoisia inhimillisistä tekijöistä? Inhimilliset tekijät työturvallisuuden kehittämisessä -minioppaamme johdattaa sinut moderniin turvallisuusajatteluun, joka huomioi inhimillisten tekijöiden vaikutukset turvallisuuteen. Lataa maksuton opas sivulla olevan lomakkeen kautta!

  • Ovatko työkalusi ja laitteesi helppoja käyttää? Tukevatko ne työtäsi? Voivatko jotkin työkalut hankaloittaa työssä onnistumista?
  • Tuetaanko työpaikallasi asioiden hoitamista turvalliseen suuntaan? Arvostetaanko turvallisuusasioita aidosti?
  • Toimiiko yhteistyö työpaikan eri tasojen ja tahojen välillä? Perustuuko yhteistyö luottamukseen ja yhteisen päämäärän ymmärtämiseen? 

Edellä listatut asiat ovat esimerkkejä inhimillisistä tekijöistä. Inhimilliset tekijät ovat yksilön, ryhmän, työn ja organisaation toimintaan liittyviä tekijöitä, jotka voivat joko heikentää tai vahvistaa niin työn sujuvuutta, työturvallisuutta ja terveyttä  kuin työn laatuakin. Lue lisää inhimillisistä tekijöistä oppaastamme!

konsultointipalvelut-master-tyoturvallisuus_header

Kehitetään yhdessä työpaikkasi turvallisuutta

Paranna työturvallisuutta viisaasti uusinta tietoa hyödyntäen. Asiantuntijoidemme avulla saat ratkaisuja arjen työhön, niin inhimillisten tekijöiden ymmärtämiseen, työturvallisuusriskien hallintaan kuin moderniin turvallisuusjohtamiseenkin. Vaikka toimintamme perustuu vahvasti tutkimustietoon, emme tarjoile työpaikoille pelkkää teoriaa – yhteisen kehittämismatkamme lopputuloksena syntyy käytännönläheisiä ja konkreettisia lopputuloksia, joiden hyödyt näkyvät työpaikan arjessa.

Tutustu palveluumme

Apunasi työturvallisuuden kehittämisessä

 

Tarja HeikkiläTarja Heikkilä

erityisasiantuntija
+358 30 474 8636

 

Monni Tiina-Mari

Tiina-​Mari Monni

tuotepäällikkö
tiina-mari.monni@ttl.fi
+358 30 474 2065