Johtajuuden_anatomia_otsikko
Suuret korvat
Tulevaisuuteen näkevät silmät
Suu joka ei puhu päälle
Pystyssä pysyvä leuka
Nojattava olkapää
Suora selkä
Vastuuta kestävät hartiat
Suuri sydän
Avoin
Oma napa puuttuu
Vatsa jossa aina perhosia
Paksu nahka
Läpinäkyvä
Tasapuolinen
Joustava
Tallomista kestävät varpaat
Oppivat kantapäät
Inhimillinen, tasapuolinen ja kannustava johtajuus mahdollistaa hyvän ja menestyksekkään työelämän. Hyvä johtaja on joukkuepelaaja ja meitä varten.
Kysyimme nuorilta, millaista johtajuutta he tulevaisuuden työelämältä toivovat. Vastauksista piirtyi kuva tulevaisuuden Johtajuuden Anatomiasta. Huomisen johtajuus vaatii meiltä päivittäisiä tekoja jo tänään. Johtajuuden anatomia kokoaa ominaisuudet, joita nuoret odottavat johtajuudelta. Hahmo kuvaa johtajuuden anatomiaa ja sen tavoitteena on tuoda näkyväksi hyviä ja konkreettisia johtajuustekoja.
Face-1
Lähetä Johtajuuden anatomia-tervehdys hyvälle johtajalle
Hyvä johtajuus on yhteinen asia, johon tarvitaan myös hyviä tiimejä. Johtajuuden anatomia ei ole vain yksinoikeudella pomoille, mutta myös meille kaikille. Lataa digitaalinen tervehdys ja jaa se hyvästä työstä pomolle, työkaverille tai vaikka itselle. #johtajuudenanatomia
Lataa Johtajuuden anatomia -tervehdys
Dashboard-1
Lataa Huomisen johtajuus -starttipaketti käyttöösi
Vain yksi viidestä on tyytyväisiä siihen, miten johtajuus suomalaisessa työelämässä tällä hetkellä ymmärretään. Huomisen johtajuus on ennen kaikkea vastuullista, rohkeaa ja ihmisläheistä esimerkillä johtamista. Starttipaketti on työkalu niille työelämän toimijoille, jotka haluavat olla askeleen edellä polulla kohti huomisen johtajuutta.
Tutustu Huomisen johtajuus -starttipakettiin
icon-list
Tutustu Nuoret ja johtajuus -tutkimukseen Johtajuuden anatomia takana
Millaista on johtajuus vuonna 2030? Mitkä asiat työelämässä korostuvat ja kiinnostaako johtaminen nuoria? TYÖ2030-ohjelma halusi selvittää, mitä nuoret tulevaisuuden johtajat ajattelevat työelämästä ja johtajuudesta. Ohjelma toteutti aiheesta kyselytutkimuksen yhdessä Frankly Partnersin kanssa joulukuussa 2021 ja sen pohjalta syntyi Johtajuuden anatomia kuvaamaan hyvän johtajuuden anatomiaa vuonna 2030.
Avaa tutkimus (pdf)
one-column-image-placeholder-1
Johtajuusverkoston tavoitteena on rakentaa tulevaisuuden johtamista: edistää johtamista, joka kantaa tulevaisuudessa, uudistaa työelämää ja luo puitteet oppimiselle ja osaamisen kehittämiselle. Verkosto kokoaa yhteen johtamisuteliaat, jotka haluavat omalla panoksellaan olla rakentamassa Suomeen tulevaisuuden johtajuutta. Tule mukaan Johtajuuden kehittämisverkostoon!